Scania Job Express

Nya hållplatser och tidtabell

Från och med den 27 november kommer en ny tidtabell att börja gälla och då kommer hållplatsen vid Scania Syd att flytta till Ingomacken och vissa turer utökas att köra till byggnad 260 och Snäckviken. Andra förändringar innefattar bland annat att den tidigare turen kl. 08.05 från Cityterminalen tas bort, direktbussen till CK2 istället går direkt till Snäckviken och att det införs en direkttur från Snäckviken/321/CK2 till Stockholm på eftermiddagen.

Justeringar från och med den 4 december
Ett par justeringar av den senaste tidtabellen har varit nödvändiga att genomföra gällande två av kvällsturerna. Ändringarna kommer att gälla från och med måndag den 4 december.


Ändringarna gäller följande avgångar:

  • 16.13 från 401 (Snäckviken). Denna kommer att vända vid 270 och inte gå fram till 260 på grund av trafikproblem vid Chassiporten vid den tiden.
  • 17.33 från 401 (Snäckviken). Denna tur hämtar även vid 210, Granpark och Syd för att minska väntan mellan turerna på Syd.Se

kartor till höger -->

Eventuella frågor mailas till scaniajobexpress@scania.com

___________________________________________________________________________

Som ett komplement till arbetspendling med tåg eller bil, erbjuder Scania sina medarbetare en bekväm, säker och miljöanpassad arbetspendling med buss mellan Stockholm och Scanias huvudkontor i Södertälje.

Cityterminalen till Södertälje